Strijp kermis gezellig van start

18 juni 2017 - 11:53

LEENDERSTRIJP - Zaterdagavond is de kermis in Leenderstrijp begonnen. Traditioneel was er eerst het wagenspel dat verzorgd werd door KNAL toneel waarna aansluitend de attracties op het kermisterrein gingen draaien. Strijp kermis staat jaarlijks garant voor veel gezelligheid en zelf noemen ze het de gezelligste kermis in omstreken. 

Zoals ieder jaar kunnen de ouders weer lekker in het zonnetje de kids in de gaten houden vanuit het centrale terras. De kids kunnen dan lekker over de kermis rennen van de ene naar de andere attractie, de rups, de draaimolen, lijntrek, snoepkraam ende grijpertjes. En ook voor de oudere jeugd is er natuurlijk weer gezorgd voor een goed programma 's avonds in de tent.

Zaterdagavond trad coverband Hit Me! op, zondag wordt het een groot feest met een dj die de tent om gaat toveren tot een echte aprés ski hut en ook maandag tijdens 't Strijps Avondje komt er een coverband een optreden verzorgen namelijk 'Joost mag het weten'.

Zoals als ieder jaar wordt op dinsdag ook weer het toeptoernooi georganiseerd die om 16.00 van start zal gaan en aansluitend de familiebarbecue. De kermis is zondag geopend vanaf 14.00 uur en maandag en dinsdag kan iedereen om 15.00 uur weer komen genieten. Kom gezellig eens aan op het terras en geniet mee van de heerlijke sfeer en de spelende kids. Aan het weer zal het niet liggen want het belooft tropisch warm te worden de komende dagen. 

Laat hier je reactie achter