Uitdaging bij de Heezer Komedie

11 augustus 2017 - 09:34

HEEZE - Zoals zoveel verenigingen, start ook de Heezer Komedie na de vakantie weer met een nieuw seizoen. Ze zijn er allemaal klaar voor. Spelers, decorbouwers, grimeuses, licht- en geluidtechnici, bestuur en de nieuwe regisseur Wil van den Hurk. Op woensdag 6 september start de eerste repetitie-avond, van 20.00 uur tot 22.30 uur. In het Perron. Repetities elke woensdagavond en in maart 2018 zijn de uitvoeringen van ons nieuwe toneelstuk.

Maar....... we zijn nog op zoek naar mannelijke spelers.

Als je eind augustus tijdens de optocht van de Brabantsedag eens goed kijkt naar al die jongens en meisjes, mannen en vrouwen die in die stoet hun rol spelen....wauw wat loopt er dan veel talent door de straten van Heeze. Om jaloers op te zijn.

Maar misschien lopen daar ook wel heren tussen die eens willen schitteren op het podium in het Perron. Gewoon een klein rolletje, mogelijk maar voor een seizoen, samen met andere spelers en speelsters, met volop hulp enz.

Heb je daar wel eens over gefantaseerd, gedroomd....dan krijg je nu je kans. Gewoon doen. En mocht het achteraf toch niet je ding zijn, dan heb je het in elk geval een keer geprobeerd. Dus....interesse, neem contact op met Ria Verhagen, telnr. 06-20285323

En wie weet....Tot ziens bij de Heezer Komedie.

Laat hier je reactie achter