Basketballende broers Verhoeven in Oranje U15

11 augustus 2017 - 11:14

HEEZE - De laatste jaren maken Aramis en Odin Verhoeven een enorme groei door in de basketbalsport. Niet alleen de lengte hebben beide jongens mee maar ook het basketbaltalent ontbreekt bij beiden niet. Eind juni kregen de boys een uitnodiging om mee te doen Nationale selectie voor mannen Under 15. Samen met nog drie teamgenoten, allen nog Under 14 spelers, deden zij mee aan deze selectie.

Ze zijn met 46 jongens begonnen aan de selectiewedstrijden waarna elke training Kids konden afvallen. Alle trainingen zijn op drie verschillende locaties gehouden. In Amsterdam eerst twee maal per weekend en na het einde toe was het 24 uur inclusief twee oefenwedstrijden in elf dagen. De trainingsdag duurt vier uur. Samen met nog zes jongens van Basketbal Academie Limburg, BALL, zitten ze in het Nederlands team dus acht van de dertien basketballers van BALL wat natuurlijk een opsteker is voor de trainers en coaches van BALL.

Op 10 augustus zijn ze samen met meiden U15 naar Vejen in Denemarken vertrokken waar ze meedoen aan de NORTH SEA DEVELOPMENT CUP tot 14 augustus waar ze onder andere spelen tegen Duitsland, Zweden en Denemarken. Zodra ze terug zijn hebben ze een paar dagen vrij en moeten zich 20 augustus weer melden voor een basketbalkamp van BALL tot en met 25 augustus en dat is tevens begin van het nieuwe seizoen.

Orange lions U15 veel succes.

Laat hier je reactie achter