Wagenbouwers FM is ''ON AIR''

13 augustus 2017 - 10:42

HEEZE - Zaterdagavond werd voor de tweede maal de tijdelijke en lokale radiozender Wagenbouwers FM gelanceerd in het bijzijn van diverse sponsoren, de voorzitter van de Brabantsedag en de burgemeester van Heeze-Leende. Een succesvolle eerste editie in 2016 moest natuurlijk een verbeterd vervolg krijgen in 2017, en met succes. 

Op een geweldige lokatie in het oude postkantoor in hartje Heeze werd afgeteld van 10 naar 0 waarna net als vorig jaar de eerste plaat L'amour toujours van DJ Tiësto was waarna de remmen bij de radiomakers losgingen. De eerste verzoekplaat kwam van burgemeester Paul Verhoeven, Hotel Californië van The Eagles. 

''Het is echt geweldig om te zien hoe enthousiast deze jonge Heezenaren zijn. Zij zijn de verbinding tussen de wagenbouwersgroepen in deze laatste twee weken waarin er bij de groepen nog erg veel moet gebeuren. Ze zijn super gemotiveerd om er dagelijks weer iets geweldigs van te maken'', aldus Paul Verhoeven.

Voor voorzitter Boukje van Ettro is het een geweldige aanvulling voor de wagenbouwers. ''Het is mooi om te zien hoe deze vrijwilligers met zoveel passie en inzet twee weken lang radio maken voor de wagenbouwers.'' Haar verzoekplaat was van The Chainsmokers & Coldplay.

HeezeLeende24 zal dagelijks het nieuws voorzien op Wagenbouwers FM en er zullen vele gasten langskomen bij de dj's in de studio.  Stem af op 103.3 FM, op Wagenbouwers FM en vraag je plaat aan om de wagenbouwers een duwtje in de rug te geven richting de zestigste cultuurhistorische optocht. Download tevens de gratis app van WagenbouwersFM.

Laat hier je reactie achter