Partners Brabantsedag en OSBD bezoeken wagenbouwers

21 augustus 2017 - 20:15

HEEZE - Jaarlijks bezoeken enkele partners van de Brabantsedag de wagenbouwersgroepen en nemen zij een cadeautje mee. Rabobank Dommelstreek, Dommelsch bier en een delegatie van het bestuur van de OSBD maakten zaterdag een rondje wagenbouwers en lieten zich bijpraten door de groepen. 

''Het is geweldig om te zien wat de groepen kunnen maken. Je ziet de tekening en een aantal maanden later staan er zestien geweldige grote wagens die ons gaan verrassen volgende week zondag. Het is echt fantastisch. Ieder jaar weer verbaas ik me erover dat dit in Heeze lukt, nu alweer voor de zestigste keer'', zegt voorzitter van de OSBD, Geert van Wijk.

Ook vertegenwoordigers van de Rabobank Dommelstreek en Dommelsch bier blijken ieder jaar opnieuw onder de indruk van de creativiteit en veelzijdigheid van onze wagenbouwers. Een kijkje in de keuken bij de wagenbouwersgroepen laat zien dat de partners erg betrokken zijn bij de Brabantsedag en het evenement een warm hart toedragen. De optocht start 27 augustus om 13.30 uur en zal u verrassen en verbazen. Kijk voor het programma van het negendaags evenement op brabantsedag.nl of in de agenda op HeezeLeende24.

Laat hier je reactie achter