Rob en Ans Gijsberts in het zonnetje gezet

24 augustus 2017 - 08:00

HEEZE - Het derde bloemetje deze week werd woensdagmiddag bezorgd bij Rob en Ans Gijsberts. Door Vriendenkring Kapelstraat en Vriendenkring Het Zij Zo waren zij genomineerd voor dit bloemetje voor alles dat zij doen voor deze twee wagenbouwersgroepen. 

''Ze staan altijd voor ons klaar. Ze zijn de buurtpreventie, bouwopzichters, waterleiding, noodstroomvoorziening, werkelijk waar niets is te gek! Ze dragen ons altijd een warm hart toe en het zijn fantastische buren'', aldus de twee wagenbouwersgroepen die precies tegenover de familie Gijsberts jaarlijks aan de wagens bouwen. 

Flowers en HeezeLeende24 verraste het echtpaar woensdagmiddag met een mooi boeket met zonnenbloemen. ''Het is echt kei mooi dat ze dit doen'', was de eerste reactie. ''Ze mogen ook echt niet weg want het is veel te gezellig hier tegenover. We doen het graag.'' 

Zelf zijn ze lid van Vriendenkring De Laarstukken en helpen ze ook nog bij Vriendenkring Haisjô. De Brabantsedag is ze dus zeker niet vreemd en dragen het evenement een zeer warm hart toe. 

Het is jullie van harte gegund Rob en Ans. Veel plezier er mee. Wil jij iemand extra in het zonnetje zetten omdat hij of zij zich verdienstelijk heeft gemaakt voor de Brabanstedag? Stuur een appje of een mailtje naar Wagenbouwers FM en wellicht staan Flowers en HeezeLeende24 morgen wel bij hen voor de deur!

Laat hier je reactie achter