Dirk van Gaal in het zonnetje gezet

25 augustus 2017 - 09:00

HEEZE - Donderdag werd alweer het vierde bloemetje uitgereikt aan een persoon die zich inzet voor de Brabantsedag. Het bloemetje werd donderdag gegeven aan Dirk van Gaal van Vriendenkring Van Gaal. Dirk is al jaren hoofd wagenbouwer aldaar, maakt de tekeningen, is altijd op de bouw te vinden en de Brabantsedag is zijn vakantie. Dirk is onafscheidelijk verbonden met de Brabanstedag en dus zijn lust en zijn leven. Daarnaast is Dirk dit jaar de stagebegeleider geweest voor Koen&Jimmy die kwamen stagelopen bij tableaux en heeft hij de dj's van WagenbouwersFM geholpen met het beletteren van de bedrijfsbus.

Dirk was donderdagavond op de bouwplaats te vinden en kwam totaal verrast van de wagen in aanbouw af om het bloemetje in ontvangst te nemen namens Flowers, WagenbouwersFM en HeezeLeende24. ''Ik ben er erg blij mee maar denk dat we geen vaas hebben op de bouwplaats maar dat komt wel goed'', zegt Dirk. Over de wagen maakt hij zich geen zorgen meer. ''We zijn op tijd klaar en gaan zondag genieten!''

Het is je van harte gegund Dirk. Veel plezier er mee. Wil jij iemand extra in het zonnetje zetten omdat hij of zij zich verdienstelijk heeft gemaakt voor de Brabanstedag? Stuur een appje of een mailtje naar Wagenbouwers FM en wellicht staan Flowers en HeezeLeende24 morgen wel bij hen voor de deur!

Laat hier je reactie achter