VK Kapelstraat winkelt € 211,68 bij elkaar (video)

25 augustus 2017 - 15:35

HEEZE - Afgelopen dinsdagavond maakten de commissaris van de Koning en de gedeputeerde Swinkels van Leefbaarheid en Cultuur bekend dat Vriendenkring Kapelstraat de wagenbouwerschallenge hebben gewonnen dit jaar. Zij mochten één persoon afvaardigen om een minuut gratis te winkelen bij Albert Heijn Boonaerts in Heeze. Een geweldige prijs. Uiteraard was er een groep wagenbouwers meegekomen om de winkelende wagenbouwer te supporteren.

Maar liefst € 211,68 wist Vriendenkring Kapelstraat bij elkaar te shoppen in één minuut. ''Het is bedoeld voor de barbecue maandagavond wanneer we de wagen weer afgebroken hebben. Van tevoren hadden we afgesproken dat het daarom vooral vlees moest zijn. Het is gewoon helemaal geweldig en maken als vriendenkring een geweldig seizoen door'', zegt Johan van Bree.

Joris Boonaerts vond het schilderij zo mooi dat hij het laat vereeuwigen op een canvas doek en een mooi plaatsje gaat geven. Bij besteding van € 25,- krijgen de klanten bij Albert Heijn Boonaerts een mooie bigshopper cadeau met daarop de poster van dit jaar van de Brabanstedag. Uiteraard kreeg ook Vriendenkring kapelstraat de big shopper mee om de spullen mee te nemen naar de bouwplaats. Deze actie geldt voor iedere klant zolang de voorraad strekt. 

De wagenbouwerschallenge werd dit jaar mede mogelijk gemaakt door Albert Heijn Boonaerts, MontageXpert en HeezeLeende24.

Laat hier je reactie achter