Gezellige Brabantsedag zaterdag

27 augustus 2017 - 10:07

HEEZE - Zaterdagmiddag was het volop genieten in de gemeentehuistuin, op het gemeentehuisplein en bij de kindermiddag van de Brabantsedag. Kinderen konden naar hartelust knutselen, klimmen, spelen, broodjes bakken of gewoonweg lekker genieten van alles dat de gezellige kindermiddag te bieden had.

In de tuin kon men genieten van leuke optredens, straattheater en een lekker drankje terwijl op het plein voor het gemeentehuis een 'smaeckplein' was neergezet in combinatie met kunst. Een fanfare bestaande uit twee personen met een aantal ganzen trok over de markt en kreeg veel bekijks van de toeschouwers die het geweldig vonden. Ook waren er diverse dansdemonstraties en workshops voor de kinderen en verzorgden onder andere Rob Scheepers en cultuurgezant Bjorn van der Doelen voor geweldige optredens in enkele pagodetenten in de gemeentehuistuin.

's Avonds traden Handsome Willy & the Leftovers op en ook cultuurgezant Bjorn van der Doelen en de huursoldaten lieten hun repertoire klinken over het gemeentehuisplein. De zomerse temperaturen zorgden er mede voor dat zowel de kindermiddag als alle activiteiten op het gemeentehuisplein en in de gemeentehuistuin druk bezocht waren.

Laat hier je reactie achter