Springkussens, ballonnenwedstrijd en special guest bij De Zwaan

2 september 2017 - 08:00

HEEZE - Het jubileumjaar van de zestigste Brabantsedag zit er bijna op en het slotfeest van zaterdag 2 september belooft een grandioos spektakel te worden voor de wagenbouwers en iedereen die zin heeft in een feestje. Toch is er ook aan de kinderen gedacht. Op zondag 3 september kunnen zij naar hartelust spelen op de springkussens bij Tapperij De Zwaan, is er een lekkere barbecue en zal er een ballonnenwedstrijd gehouden worden.

In samenwerking met Intertoys Van der Linden zijn er mooie prijzen voor de ballonnen die de grootste afstand afleggen en waarvan het kaartje het verste gaat komen. De ballon die het verste komt en waarvan het kaartje wordt teruggestuurd wint een Playstation. Daarnaast zijn er nog diverse andere leuke prijzen van de speelgoedwinkel die weggegeven gaan worden.

Naast de ballonnenwedstrijd, de barbecue en de springkussens zal er een special guest aanwezig zijn. Niemand minder dan Roel van Wylick zal zondagmiddag uit boomstammen de meest mooie houten beelden gaan zagen zoals een uil of een beer. Deze beelden zijn ter plaatse te koop maar het is alleen al een genot om deze kunstenaar bezig te zien.

Niet alleen de kinderen zijn welkom maar natuurlijk ook de ouders. De middag gaat beginnen om 14.00 uur en het event eindigt uiterlijk om 20.00 uur. De entree is geheel gratis.

 

Laat hier je reactie achter