BC Heeze begint wisselend aan de competitie

21 september 2017 - 07:30

HEEZE - Op zondag 10 september begon voor Basketballclub Heeze officieel het seizoen. Het Heren Onder 20-team had de eer om het seizoen thuis af te trappen tegen OBC uit Oss. In een wedstrijd waarin het vooral aftasten was, trok OBC uiteindelijk aan het langste eind: 30-47.

Afgelopen weekend waren het Gemengd Onder 12-, Jongens Onder 14-, Jongens Onder 16- en Heren Senioren 1-team die aan de bak mochten. Alleen de Jongens Onder 14 wisten te winnen en wel met erg overtuigende cijfers: 76-32. De teruggekeerde Bram Koenen (vorig jaar spelend in de Eredivisie U14) liet zich duidelijk gelden met een aantal geweldige passes en acties! De Jongens Onder 16 gingen in de laatste seconden ten onder in en tegen Oirschot (50-52) en het Gemengd Onder 12-team wist een gelijkspel uit het vuur te slepen tegen Yellow Sox uit Bakel (37-37).

Het Heren Senioren 1-team begon het seizoen met een flinke nederlaag tegen het tweede team van Tantalus uit Eindhoven. Ondanks een ontketende Roel de Groof aan de zijde van Heeze kwam het team er gewoonweg niet aan te pas en werd er verloren met duidelijke cijfers 51-75. Werk aan de winkel voor coach Eymert van Rooy die nog niet met een complete selectie heeft kunnen trainen. Komend weekend volgt een uitwedstrijd bij Jumping Giants uit Nederweert (kampioen van vorig seizoen).

Laat hier je reactie achter