Vernieuwde HEMA in Heeze donderdagmorgen open

12 oktober 2017 - 11:30

HEEZE – Nadat het HEMA filiaal in Heeze zaterdagmiddag dicht ging voor een complete metamorfose is er een aantal dagen enorm hard gewerkt om de HEMA een complete metamorfose te geven. Woensdagmiddag en avond wordt de laatste hand gelegd aan de geheel vernieuwde HEMA zodat donderdagmorgen klokslag 09.00 uur de deuren weer open gaan voor het publiek. 

''De hele uitstraling en de inrichting zijn anders geworden. Een strakker interieur, een mooi lichtplan en de presentatie van de artikelen is overzichtelijk en duidelijk aangegeven'', legt teamleider Jimmy Strauven uit. Zo zijn er nu verschillende werelden. Een vrouwenwereld waarin alles voor de vrouw te vinden is, een mannenwereld, een kinderwereld en een babywereld zijn voorbeelden van de nieuwe belevingswerelden van HEMA nieuwe stijl.

Ter kennismaking met de HEMA nieuwe stijl heeft het filiaal een meer dan geweldige openingsactie die geldig is van donderdag 12 oktober tot en met zaterdag 14 oktober. Wanneer je tijdens deze dagen iets koopt bij de HEMA krijg jij op je favoriete HEMA-artikel maar liefst 15% korting! Op deze manier laat de HEMA je kennis maken met de nieuwe belevingswereld van HEMA. HeezeLeende24 nam woensdagavond alvast een kijkje en was onder de indruk van de enorme metamorfose die het filiaal heeft ondergaan. Ben jij ook nieuwsgierig? De deuren zullen zijn donderdagmorgen opengegaan voor het publiek.

Laat hier je reactie achter