Zolderkamertjesklassiek op 22 oktober

12 oktober 2017 - 18:15

HEEZE - Op 22 oktober 2017 vindt in Pand P Eindhoven het eerste concert van het nieuwe seizoen Zolderkamertjesklassiek plaats. Net als het vorige seizoen nodigt concertpianist, componist Daan van den Hurk verschillende, veelal jonge, topmusici uit, met wie hij samen speciaal voor deze serie een bijzonder programma samenstelt en speelt.

Wederom te gast dit jaar tijdens dit eerste concert is contrabassist Robin de Zeeuw (die samen met Daan op 23 augustus in Heeze te horen is geweest bij Hostellerie VanGaelen tijdens Klassiek in Kerk en Kroeg) met een geheel nieuw en intiem programma met werken van o.m. Maurice Ravel, Claude Debussy en Sergei Rachmaninoff.

De gehele programmering is te vinden op de vernieuwde website www.zolderkamertjesklassiek.nl Daar kunnen ook al kaarten gereserveerd worden. Reserveren is niet verplicht, maar wordt wel op prijs gesteld. Kaarten zijn € 10,- per stuk, voor studenten (op vertoon van een geldige collegekaart) slechts € 8,-. Alle concerten beginnen om 15:00 uur.

Laat hier je reactie achter