Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

Dirk van Gaal nieuwe ontwerper campagnebeeld Brabantsedag

19 oktober 2017 - 07:45

HEEZE - De Brabantsedag aamkt ieder jaar een herkenbare poster, waarop het thema van het jaar verbeeld wordt. Het woord 'poster' dekt de lading al tijden niet meer, want het beeld wordt gebruikt in veel meer uitingen dan alleen de poster. We spreken dan ook tegenwoordig van 'campagnebeeld'.

Lucas van Hapert heeft het campagnebeeld de afgelopen drie jaar voor zijn rekening genomen en we zijn trots te vertellen dat we een nieuwe ontwerper hebben die hier zijn tanden in gaat zetten de komende drie jaar: Dirk van Gaal (36) zal voor een verrassend beeld voor de 61ste, 62ste én 63ste Brabantsedag zorgen. Dirk is grafisch vormgever en zeker geen onbekende bij de Brabantsedag. Hij is al jaren bouwzaam bij Vriendenkring Van Gaal.

Laat hier je reactie achter