Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

Diploma dansen Dance Studio Geleijns 4LDC

17 januari 2018 - 09:15

HEEZE - Op zondag 14 januari organiseerde Dance Studio Geleijns 4LDC het jaarlijkse afdansen/diplomadansen waar alle leerlingen aan hun ouders en familie konden laten zien wat ze geleerd hebben op de lessen. Voorafgaand aan het afdansen was er een supergave Hip Hop workshop van Joey Berger, waar ruim 40 kinderen aan deelnamen. Later was Joey het jurylid. Hij was zeer tevreden over het niveau en de gezellige sfeer. Alle kinderen gingen trots naar huis met hun diploma’s. Dance Studio Geleijns 4LDC geeft danslessen aan jong & oud in Heeze, Someren, Asten en Helmond in diverse dansvormen zoals Kidswing, Kidstreetdance Special (voor kinderen met een verstandelijke beperking), Streetdance, Breakdance en Pro-Moves (Videoclipdancing). In Heeze verzorgt de Dansschool lessen in ’t Perron op maandag, vrijdag en zaterdag.

Dus, zou je een keer een GRATIS proefles willen proberen?  Dat kan! Bel voor info of stuur een mail en maak kennis met Dance Studio Geleijns 4LDC  via info@dancestudiogeleijns.nl 0f 06-10401722

Laat hier je reactie achter