Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

Dansworkshops 4LDC basisscholen Heeze

25 januari 2018 - 10:28

HEEZE - Zoals ook in de afgelopen jaren, gaat Dance Studio Geleijns 4LDC in samenwerking met de Basisscholen in Heeze weer gratis dansworkshops verzorgen voor de groepen 1 t/m 8. Dit keer onder de titel “Make ‘m Dance”.

“Het idee hierachter is dat wij het belangrijk vinden dat kinderen bewegen, luisteren naar muziek en met elkaar veel plezier maken. Make ‘m Dance is dan ook een vrij logische titel voor deze Workshop tour langs de Heezer Basisscholen.” Aldus een enthousiaste Frank Geleijns, die naast zijn jarenlange ervaring als dansleraar ook nog als docent in het voortgezet onderwijs werkzaam is. Korte, laagdrempelige dansworkshops die voor kinderen op de basisscholen zowel een leuke afwisseling als een leuke aanvulling zijn op hun wekelijkse programma. De Dansworkshop Tour vindt plaats in februari en maart 2018. Deelnemende basisscholen zijn Merlebos, Dirk Hezius, Trumakker en de Parel.  “Altijd weer heel erg tof om lachende, zingende en blije kinderen te zien dansen tijdens zulke workshops. Wij kijken hier altijd naar uit ”vertelt Chantal, mede eigenaresse van Dance Studio Geleijns 4LDC.

Laat hier je reactie achter