Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

Surinaams restaurant gaat openen in Heeze

19 oktober 2018 - 13:00

HEEZE - Er komt een nieuw restaurant in Heeze. Op de Nieuwendijk 18 in Heeze opent aan het einde van de maand oktober een Surinaams Eethuis met de naam 'Eethuis Waka Boeng'. Regina Varsha Debipersad is de eigenaresse van het nieuwe eethuis. ''Graag wil ik mijn passie voor koken met jullie delen. Momenteel zijn wij heel druk bezig met de verbouwing van het pand in Heeze. Als de verbouwing klaar is, bent u natuurlijk van harte welkom en dan laat ik jullie kennismaken met de Surinaamse keuken.''

Het pand aan de Nieuwendijk wordt van binnen geheel verbouwd maar ook de buitenkant heeft inmiddels al een nieuw uiterlijk gekregen. Met de Surinaamse keuken krijgt Heeze er een nieuw culinair aanbod bij. Naast het lekkere Surinaamse eten zal Regina ook allerlei keukentips en recepten delen met haar gasten  zodat iedereen ook thuis lekkere gerechten kan klaarmaken.

Op de dag van de opening staan alle gerechten die op de menukaart komen staan voor u klaar. Deze zijn allemaal gratis te proeven om op die manier kennis te maken met de Surinaamse keuken. Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van het nieuwe Surinaamse restaurant, volg Waka Boeng dan alvast op facebook.

Laat hier je reactie achter