Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

RKSV Heeze 2 handhaaft zich in reserve hoofdklasse

11 juni 2019 - 07:30

HEEZE - Zondag heeft RKSV Heeze 2 zich door een 1-3 winst op Zeelandia/Middelburg in de tweede ronde van de nacompetitie gehandhaafd in de reserve hoofdklasse. Het was een zwaar bevochten duel dat het grootste deel van de tweede helft plaatsvond in de stromende regen, maar het resultaat was er. Geweldig!

Het was vroeg opstaan voor Heeze 2 en meegereisde supporters, want de bus zou al om 8.15 vertrekken naar het Zeeuwse Middelburg. Gelukkig waren er geen files onderweg op deze Pinkstermaandag, waardoor de Heezer bus op tijd arriveerde in de Zeeuwse hoofdstad. Om 12.00 uur werd afgetrapt. Heeze kwam 1-0 achter, maar gelukkig kon Simon van Rijsingen na een goede individuele actie de gelijkmaker binnen schieten. De ruststand was 1-1. 

De tweede helft werden de wolken boven Middelburg steeds donkerder en het ging regenen, hard regenen. Ver in de tweede helft kwam de tegenstander met 10 man te spelen. Even later werd een speler van Heeze neergehaald in de 16; Heeze kreeg een penalty. Tom Derkx verzilverde deze uitstekend. In de laatste minuten scoorde Jasper Jacobs nog de 1-3, een beauty. De winst was definitief binnen! En hiermee heeft 'ut twidde' zich gehandhaafd in de hoge reserve hoofdklasse. Top! 

Dank aan de supporters die de moeite namen naar Middelburg af te reizen. Fantastisch dat jullie er waren om onze jongens te steunen! Dank aan Kees van den Groenendaal en Theo Verhappen die stoppen bij de selectie. Dank ook aan spelers die gaan stoppen bij de selectie en natuurlijk ook dank aan de andere begeleiders/trainers/spelers die gewoon doorgaan.

De terugreis naar Heeze in de bus duurde weer zo'n twee uur, maar was met passende muziek wel gezellig! Van de club hebben ze nog wat kratten bier meegekregen voor onderweg en het feest werd nog voortgezet in Heeze. Proficiat spelers en begeleiding Heeze 2 dat jullie je gehandhaafd hebben in deze hoge reserve hoofdklasse! 

 

Laat hier je reactie achter