Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

Classic Rally Heeze voor 8e maal verreden

17 juni 2019 - 08:30

HEEZE - Voor de achtste keer werd zondag de Classic Rally Heeze verreden. Al rond acht uur 's morgens kwamen de eerste bolides aan bij dorpshuis 't Perron waar later die morgen de start zou plaatsvinden van deze sportieve maar vooral gezellige rally. De Brabantse ontvangst met koffie en heerlijke vlaai gevolgd door een briefing bracht de bijna zeventig deelnemers naar de parkeerplaats waar alle bolides gereed stonden voor vertrek.

Nog even het startnummer op de auto plakken en zorgen dat je op het juiste tijdstip aan de start stond waar wethouder Toon Bosmans voor de eerste deelnemer om 10.01 uur het startsein gaf, gevolgd door het gehele startveld, iedere minuut één. Niet te warm en droog; volgens vele deelnemers het ideale weer. De organisatie had weer voorzien in een geweldige route voor de bestuurders maar meer nog voor de navigators die de bolides naar de juiste controleposten moesten loodsen.

De lunchlocatie viel letterlijk in de smaak waar de deelnemers en de organisatie de inwendige mens konden versterken waarna de rally hervat werd. De finishlocatie was ook dit jaar Kapellerput in Heeze waar de auto's middenin de bossen aan de Somerenseweg aan het einde van de middag aankwamen. Louter positieve reacties van de deelnemers die zichtbaar genoten hadden van een meer dan geweldige rally.

Na gedane zaken is het goed toeven. Kapellerput zorgde ervoor dat niemand iets te kort kwam. Een lekkere maaltijd en natuurlijk dat welverdiende koude biertje of ander favoriete drankje om de achtste Classic Rally Heeze af te sluiten. Nou ja afsluiten...de prijsuitreiking is natuurlijk ook belangrijk al is meedoen belangrijker dan winnen is het gezegde. Toch werden er in drie klassen prijzen uitgereikt en bleek er toch bij vele equipes de winnaarsmentaliteit in te zitten.

De organisatie kan terugkijken op een zeer geslaagde dag en laat weten dat er ook in 2020 weer een Classic Rally Heeze verreden zal gaan worden. Wil je op de hoogte blijven volg Classic Rally Heeze dan op Facebook en neem regelmatig een kijkje op de website van dit evenement.

Foto's: PPM Photography

Laat hier je reactie achter