Atelier Artistique opent 1 september op de Rul

9 juli 2019 - 18:00

HEEZE – Op 1 september opent Atelier Artistique aan de Rul 22 in Heeze. Op deze prachtige locatie opent Cara de Groof het schildersatelier Atelier Artistique. “Ik wil met de deelnemers in een gemoedelijke sfeer de eigen creativiteit ontdekken en verder ontplooien”, zegt Cara. Tijdens de ateliertijden kan iedereen met eigen werk aan de slag maar er zullen ook workshops gegeven worden waar andere technieken en het werken met verschillende materialen uitgelegd wordt.

Voor de beginnende en minder ervaren schilder wordt in een aparte groep extra uitleg en ondersteuning geboden. Zelf schildert Cara al vele jaren en volgt zij een opleiding in het Belgische Arendonk. “Creativiteit is iets nieuws zien, iets nieuws vinden, iets nieuws maken. Creativiteit is meer dan een manier van waarnemen, denken of doen. Juist een combinatie van deze drie. “

Ben jij enthousiast en wil je graag schilderen in een inspirerende omgeving in gezellige groepen, meld je dan aan bij Atelier Artistique of neem voor meer informatie contact op met Cara de Groof via e-mail: welkom@atelier-artistique.nl. Kijk ook eens op de website van Atelier Artistique en volg ze op Facebook om de laatste ontwikkelingen niet te missen.

Laat hier je reactie achter