Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

Hockey | Blerick H1 - Heeze H1

10 september 2019 - 08:45

HEEZE - Blerick uit. De titelkandidaat. Altijd een moeilijke tegenstander. De mannen van Heeze Heren 1 hadden één taak; de goede lijn van de voorbereiding doorpakken en winnen in Limburg.

In het eerste kwart van de wedstrijd nam Heeze de leiding: Dit doormiddel van een scherpe voorzet van ex-international Marcel Balkestein op spits Roel van den Hurk die de bal behendig in tikte. In het vervolg van de wedstrijd gingen de ploegen gelijk op. De voorsprong moest verdedigd worden. Na een goede pot namen de Heezenaren de 3 punten mee naar huis met een 0-1 eindstand.

Heeze Dames1 speelt volgende week thuis tegen Sjinborn D1 om 12:45 uur. Voor de Heren staat volgende week Bemmel H1 thuis op het programma om 14:45 uur. Alle support is welkom!

Laat hier je reactie achter