Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

Wereldwinkel wordt feestelijk heropend

10 september 2019 - 18:00

HEEZE - Ver weg en dichtbij komen samen bij de vernieuwde Wereldwinkel Heeze! Op 14 september aanstaande wordt door burgemeester Verhoeven de vernieuwde Wereldwinkel in Heeze heropend. De Wereldwinkel in Heeze vormt reeds 25 jaar een vertrouwd beeld in het dorp. De vereniging Wereldwinkel Heeze heeft de ambitie om een prominente plaats te houden, maar dan wel met een nieuwe identiteit en een aangepaste huisstijl.

Vanaf de tweede helft van september is de winkel, los van de landelijke vereniging, een zelfstandige winkel. Maar wel met dezelfde Fairtrade filosofie. De kracht van de Wereldwinkel is dat hier unieke producten van ver weg en dichtbij te koop zijn. In het cadeau assortiment wordt een unieke mix van lokale streek producten en Fairtrade producten aangeboden.

Met de verkoop van Fairtrade producten krijgen de producenten een rechtvaardige prijs voor hun product en kunnen zichzelf daardoor ontwikkelen en een beter bestaan opbouwen. De wereldwinkel geeft hiermee op een unieke manier invulling aan maatschappelijke betrokkenheid.

Met de aankoop van een Fairtrade product word je zelf blij, de ontvanger, én de producent. De winkel draait volledig op vrijwilligers, een gezellig team van maar liefst 28 personen.

Met een nieuwe frisse en moderne uitstraling benadrukt de winkel dat zij er is voor een brede doelgroep. De wereldwinkel Heeze is er voor jong en oud. De gedachte achter de winkel is tijdloos, de aangepaste huisstijl eigentijds.

Laat hier je reactie achter