Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

Gratis KinderScoutFestijn zaterdag 28 september

25 september 2019 - 13:45

HEEZE - Zaterdag 28 september kunnen alle kinderen uit Heeze-Leende en Sterksel zich helemaal uitleven op het KinderScoutFestijn. Tussen 10:00u en 12:00u zijn er leuke activiteiten met o.a. een groot springkussen, een stoere kabelbaan en heel veel kleine spelletjes opgebouwd op het scoutingterrein bij de Blokhut (Ekelpad , Heeze). Ook zal er voor de kinderen een echte klimwand worden opgebouwd, deze wand is vooral geschikt voor kinderen tussen de 5 en 10 jaar.

Alle kinderen kunnen tijdens het KinderScoutFestijn ook rekenen op iets lekkers; zo kan je zelf boven een warm kampvuur iets lekkers bakken en wordt er een gezellige kinderbar ingericht. Het KinderScoutFestijn is met name bedoeld voor jongens en meisjes in de leeftijd van 3 tot 10 jaar. Kinderen kunnen alleen of samen met vriendjes en vriendinnetjes het terrein oplopen en zelf een keuze maken in de gratis activiteiten.

Ben je ouder dan 10 jaar en wil je toch kennis maken met Scouting; geen probleem. Je bent altijd van harte welkom om langs te lopen op deze ochtend, maar je mag ook op een zaterdagmiddag langskomen wanneer de leeftijdsgroep van 10 tot 14 draait. Uiteraard zijn ouders ook welkom, hiervoor zullen we een gezellig terras inrichten.

Lid worden van Scouting?
Scouting is bedoeld voor jongens en meisjes in de leeftijd tussen 5 en 21 jaar. Op het moment dat je 5 jaar wordt kan je lid worden van onze groep. Onze Scoutinggroep bestaat uit vijf leeftijdsgroepen en draaien allen gemengd wat wil zeggen dat de programma’s voor zowel jongens als meisjes aantrekkelijk zijn.
Denk je dat Scouting iets voor jou is? Draai dan een aantal keer gratis mee en ervaar hoe leuke activiteiten we organiseren.

Wil je meer informatie over onze groep, de verschillende leeftijdsgroepen of heb je vragen bezoek dan onze website www.nicasius.nl of bel 06-18303204. Tijdens het KinderScoutFestijn zullen er voldoende mensen aanwezig zijn die vragen kunnen beantwoorden.

Laat hier je reactie achter