Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

Vrijheidsfestival Heeze-Leende, zeker ook voor kinderen

10 september 2019 - 12:00

HEEZE - Het kan je bijnan niet meer ontgaan zijn, op zondag 22 september vieren we in Heeze-Leende onze vrijheid. 20 september 2019 is de dag waarop het 75 jaar geleden is dat Heeze-Leende tijdens de Tweede Wereldoorlog bevrijd werd. Om dat te vieren en om te zorgen dat we de oorlog niet vergeten, vieren we op zondag 22 september 2019 samen het VrijheidsFestival. Op deze dag is er compleet programma in de tuin achter het gemeentehuis in Heeze. Dus zeker ook voor de kids.

Zo zijn er diverse oud-Hollandsche spelen te vinden, is er een grote stormbaan en zijn voor de verschillende leeftijden diverse springkussens aanwezig. Binnenkort worden er op de basisscholen strippenkaarten voor de kinderen uitgedeeld. Neem deze strippenkaart mee naar het Vrijheidsfestival. Wanneer je alle activiteiten op de kaart afrond wacht er een tractatie op je. Aangeboden door Albert Heijn Supermarkt Boonaerts uit Heeze.

Dus kom met de hele familie naar het Vrijheidsfestival van Heeze-Leende op 22 september. Naast de activiteiten voor de kinderen is er een multi-culinair festival, kun je er diverse speciaalbieren proeven, is er muziek en is er voldoende horeca aanwezig voor een hapje en drankje. Vrijheid vier je samen.

Laat hier je reactie achter