Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

SNS Hanendag bij TV Heeze doorslaand succes!

11 september 2019 - 10:15

HEEZE - Afgelopen zondag, 8 september vond de traditionele SNS Hanendag bij Tennis Vereniging Heeze plaats. Deze recreatieve tennisdag met 'mannen onder elkaar' is zeer geslaagd verlopen. Met bijna 60 deelnemers was het de drukstbezochte Hanendag ooit die begon met een lekkere kop koffie of thee met gebak (aangeboden door Smulders Interieur) voor iedere deelnemer.

Voordat het evenement echt van start ging, was er nog een openingswoordje door burgemeester Paul Verhoeven die door de organisatie gevraagd was om aanwezig te zijn en daar heel spontaan op reageerde.

Na de groepsfoto en 'de eerste bal' door de burgemeester konden de mannen hun tenniskunsten vertonen waarbij nagenoeg alle banen van ons tennispark bezet waren. Tijdens de pauze werd de lunch verzorgd door van Hooff en was het tijd voor de bijpassende halve haan met aardappeltjes. Toen alle wedstrijden gespeeld waren werden nog enkele spelers verrast door mooie prijzen, beschikbaar gesteld door SNS en TV Heeze en werd er nog lang nagenoten op het terras waarbij Aannemersbedrijf P.J. Cuyten zorgde voor de snacks.

Voor 2020 staat de SNS Hanendag gepland voor zondag 13 september waarvoor zich inmiddels meer dan 40 deelnemers hebben ingeschreven!

Laat hier je reactie achter