Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

Burgemeester opent foto expositie Bert en Gré Keet

10 september 2019 - 10:15

HEEZE - Op zondag 8 september vierden 'Seniorenvereniging kbo Heeze' dat de vereniging 60 jaar geleden is opgericht en in die periode is uitgegroeid tot de vereniging die op een breed gebied bijdraagt aan het welzijn van de senioren in Heeze. Dit wilden zij niet ongemerkt voorbij laten gaan en daarom worden er diverse extra jubileum activiteiten georganiseerd voor de leden met als sluitstuk het grote feest op 29 september. 

Op 8 september werd er ook officieel stilgestaan bij het lustrum en dat moment werd gesymboliseerd door de opening van de jubileum fototentoonstelling in het Grand Café van het dorpshuis 't Perron. De fotoserie is een sfeerimpressie van de activiteitengroepen met een aantal mini-interviews, samengesteld door Bert Keet (foto’s) en Gré Keet (interviews).

De tentoonstelling werd door burgemeester Paul Verhoeven van de gemeente Heeze-Leende officieel geopend. De tentoonstelling is voor de rest van de maand september door iedereen vrij te bezoeken. Ga dat zien, het is de moeite waard.

Foto's: Peter Verest

Laat hier je reactie achter