Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

Houten brug in Heeze in brand gestoken

10 september 2019 - 19:30

HEEZE - Maandagavond 9 september omstreeks 22.00 uur heeft iemand het bruggetje nabij de Beemden in Heeze besmeurd met iets brandbaars en het daarna in brand gestoken. Het gaat om een bruggetje over de grote Aa in Heeze. Een oplettende bewoner is naar het bruggetje gegaan en heeft het brandje geblust met emmers water.

Er stond een jongeman te kijken en die vertelde dat jongens dit hadden gedaan maar het was erg donker, dat was niet duidelijk te zien. Later is de buurtbewoner nogmaals gaan kijken of het vuur echt uit was omdat alles zo droog is en erg brandbaar. Dinsdagmorgen was het resultaat zoals op de foto's is afgebeeld. Vandalisme is gewoonweg zinloos en kost de gemeenschap alleen maar ergernis en geld!

 

Laat hier je reactie achter