Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

Wittenog? op 15 september was geweldig

5 oktober 2019 - 15:45

LEENDE - Wittenog? op 15 sept 2019 werd er weer een voor de annalen. Weer werd er een record gebroken in de zo succesvolle serie "Wittenog?" Dit maal werd er een nog nooit vertoonde film vertoond, in 1968 in opdracht van DOSL gemaakt. Erik wist van het bestaan en heeft het voor elkaar gekregen de film te laten digitaliseren zodat zij hem de vijftiende konden vertonen.

Er kwamen wel tachtig mensen op af die defilm maar wat graag wilde zien! Ze kwamen stoelen, koffiekopjes en ook ruimte te kort. De zaal is berekend voor zestig mensen en barste dus uit haar voegen. Onder bezielende leiding van Cintha en vakkundige ondersteuning van Erik en Toos heeft het team "Wittenog?"er weer een prachtige zondag van gemaakt en JA ze "Wisten het nog !"

Geniet van de foto's en als u de kwaliteit niet goed genoeg vindt, geen probleem. Binnenkort kunt u op de website van Zorg Cöperatie GraagGedaan! de film in alle glorie bewonderen!

Laat hier je reactie achter