Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

St. Anna organiseert online vragenuurtje over spataderen

6 oktober 2019 - 07:50

GELDROP - Op woensdag 9 oktober om 19.30 uur organiseert het St. Anna Ziekenhuis voor de vierde keer Anna’s Online Vragenuurtje, met als onderwerp: spataderen. Chirurg Ernst Cancrinus en verpleegkundig specialist Jos Swinkels beantwoorden live in beeld alle vragen rondom het onderwerp spataderen.

Kijkers kunnen tijdens de livestream, die te volgen is via website en Facebook, via WhatsApp vragen inzenden op nummer: 06 - 57 71 79 98. Bijvoorbeeld over vermoeidheids- en pijnklachten aan de benen, bij het vermoeden van spataderen of over de behandeling er van. Het stellen van een vraag is volledig anoniem. Het is ook mogelijk om vooraf vragen in te zenden via WhatsApp of via www.st-anna.nl/vragenuurtje.

Meer informatie en live meekijken
Ga voor meer informatie, het vooraf stellen van vragen, het deelnemen aan of het meekijken naar www.st-anna.nl/vragenuurtje. Op deze pagina zijn ook de vorige edities van het vragenuurtje terug te kijken.

Laagdrempelig contact
Anna’s Vragenuurtje is een laagdrempelige manier om mensen contact te laten leggen met specialisten van het St. Anna Ziekenhuis. Het vragenuurtje is niet bedoeld als een consult. Het is een aanvulling op bestaande vormen van voorlichting die het St. Anna Ziekenhuis aanbiedt.

Laat hier je reactie achter