Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

Niekie Verhees jubilaris bij Zonnebloem Leende

2 oktober 2019 - 11:45

LEENDE - Maandagavond 30 september tijdens de vrijwilligster(s) vergadering bij Café Roothans in Leende werd Mevrouw Niekie Verhees verrast met een zilveren spelt van de Zonnebloem. Deze spelt werd haar opgespeld door de voorzitster, Bertie Willems. Niekie is namelijk 10 jaar vrijwilligster van De Zonnebloem afdeling Leende.

Dit was dan ook een reden om haar in de Zonnebloempjes te zetten. De voorzitster had de volgende mooie woorden voor Niekie: ''10 jaar geleden meldde jij je aan als vrijwilligster voor de Zonnebloem. Daar Niekie werkzaam is bij Leenderhof en zag dat de gasten van de Zonnebloem daar verzamelde voor leuke uitstapjes en fijne gezellige middagen. Dit sprak Niekie aan en zo melde ze zich bij De Zonnebloem. Niet alleen de leuke activiteiten maar ook het sociale aspect voor andere mensen sprak haar enorm aan. Niekie is heel sociaal en heeft goede contacten met haar gasten. En de gasten zijn blij met haar! Kortom, Niekie is een fijne vrijwilligster en wij hopen dan ook dat ze nog lang bij onze Zonnebloem blijft.''

Een zilveren speld en een mooie bos bloemen zijn dan ook zeer verdiend. Van harte gefelkiciteerd met dit jubileum. 

Laat hier je reactie achter