Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

Spelenkermis Fontys Sporthogeschool

4 oktober 2019 - 11:00

HEEZE-LEENDE - Op woensdag 9 oktober zullen er in Heeze weer 2 fantastische spelenkermissen georganiseerd worden door 1e jaars studenten van de Fontys Sporthogeschool. Dit zal gebeuren op het schoolplein van basisschool Merlebos/Trumakkers en op die van basisschool Dirk Hezius. De spelenkermissen zullen starten om 13.30u en sluiten om 15.30u. De spelenkermis is geschikt voor kinderen uit groep 3 t/m 8 van alle omliggende scholen. Natuurlijk zijn jongere broertjes/zusjes ook welkom. De studenten zullen dan hun uiterste best doen ook deze kinderen te vermaken.

Bij slecht weer zal uitgeweken worden naar Sporthal de Pompenmaker. Dit zal wanneer noodzakelijk op de dag zelf op de schoolpleinen kenbaar gemaakt worden.

Wij hopen jullie allemaal te mogen begroeten!

Namens alle studenten van Fontys Sporthogeschool.

Laat hier je reactie achter