Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

Laura Smulders (18) uit Leende wint jaar gratis auto

3 oktober 2019 - 19:00

LEENDE - Laura Smulders (18) uit Leende kon haar geluk niet op toen zij op zaterdag 28 september een auto heeft gewonnen bij Rijschool Heezen in Aalst-Waalre. Laura mag de auto een jaar gaan gebruiken wanneer zij haar rijbewijs heeft gehaald. Het was een actie van de rijschool die onder alle kandidaten die zich die dag aanmeldde voor een lessenpakket, deze mooie prijs ging verloten.

Laura uit Leende was de gelukkige. Inmiddels heeft ze haar tweede rijles gehad en kan ze niet wachten tot ze haar rijbewijs heeft en in de Citroën C1 kan rondrijden. ''Ik ga de auto gebruiken voor de praktijklessen op school en vooral veel rondrijden'', aldus de winnares. Ze heeft de auto een jaar in bruikleen en hoeft alleen zelf de benzine te betalen. Een prachtige prijs voor deze jonge dame.

Wanneer je deze opvallende auto ziet rijden in Leende en omgeving dan weet je dat Laura haar rijbewijs heeft gehaald! Veel succes met je rijlessen en natuurlijk veilige kilometers gewenst.

Laat hier je reactie achter