Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

Röstie en VK Schenkels op Halloween Oirschot

14 oktober 2019 - 11:00

HEEZE - Na vier succesvolle Halloween tochten kunnen ze in Oirschot niet anders dan door te gaan met dit geweldige en unieke evenement in Oirschot. Dit jaar is er ook een rol weggelegd voor Vriendenkring Schenkels uit Heeze. Zij zijn er op uitnodiging van de organisatie om aanwezig te zijn met het 'Schenkels paard Röstie'' dat inmiddels al op vele locaties acte de préseance heeft gegeven waaronder Eindhoven en Berlijn.

Halloween Oirschot is de laatste jaren uitgegroeid tot een gerenommeerd evenement. Voor de vijfde keer verandert Oirschot op zaterdag 26 oktober in het engste en meest angstaanjagende dorp van Nederland. Halloween Oirschot is het grootste Halloween Outdoor Event van Nederland, vorig jaar kwamen er 8.000 bezoekers de spooktocht lopen. De tocht gaat door het oude historische centrum van Oirschot, door smalle straatjes en steegjes, en door gebouwen.

Ook dit jaar beloofd het weer een prachtige editie te worden, steeds meer groepen sluiten zich aan en doen een act, met dans, muziek en toneel. Maar ook bewoners versieren hun huizen, brengen hun voortuin in sfeer, of doen met de straat een act. Om Halloween ook in de toekomst te kunnen blijven organiseren vragen ze een kleine bijdrage van slechts € 2,50 per persoon maar kinderen tot 12 jaar zijn gratis.

Tickets kun je het beste online bestellen via de website, of kopen bij de verkooppunten die op de website staan. Ook is het mogelijk die avond zelf nog tickets te kopen bij de diverse verkooppunten, maar dan loop je het risico dat ze zijn uitverkocht. Omwille van de veiligheid is het aantal tickets niet onbeperkt dit jaar. Vriendenkring Schenkels zal met het paard en een groep aanwezig zijn en deelnemen aan het evenement.

Laat hier je reactie achter