Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

DJ Daan uit Heeze lanceert website

14 oktober 2019 - 19:00

HEEZE - De zestienjarige Heezer diskjockey Daan Schenkels heeft als grote hobby muziek draaien. Al enkele jaren is Daan bezig met een eigen stijl te ontwikkelen en dat gaat prima. Hij draait regelmatig op feestjes waarvoor hij sinds 2016 al te boeken is. Sinds kort heeft hij een eigen website gelanceerd waardoor het nog makkelijker is om hem te boeken voor jouw feest.

Zo draait de jonge dj op schoolfeesten, festivals verjaardagsfeesten maar ook bedrijfsfeesten. Met muziek van a tot z in alle stijlen is Daan Schenkels een aanvulling op uw feest voor de ultieme sfeer te creeëren. Voor vragen kunt u via de website contact opnemen of hem bellen op telefoonnummer 06-49737989. Ook heeft hij een eigen Instagramm account (daanofficial_) waarop hij laat zien waar de dj mee bezig is. 

Makkelijk boeken doe je dus via zijn eigen website via deze link

 

Laat hier je reactie achter