Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

Heren 1 Hockey Heeze speelt gelijk

15 oktober 2019 - 12:30

HEEZE - Na het tragische en onverwachte verlies van vorige week stond op 13 oktober Gemert op het programma. Nadat eerder vandaag dames 1 van Heeze gewonnen had van de Gemertse dames 1 was het nu onze taak om 3 punten te pakken. 

Na een goede warming up, waarin iedereen goed scherp leek te zijn, begon Heeze heel erg fel aan de wedstrijd. De thuisploeg domineerde het spel met goede combinaties en veel druk. Na een paar kansen kreeg Heeze een strafcorner die via een goed oplettende Casper Swennenhuis binnen werd getipt. Hierdoor eindige het eerste kwart van de wedstrijd in een 1-0 stand.

Het tweede kwart was qua spel en scherpte een synoniem van het eerste kwart van de wedstrijd. Helaas kreeg Gemert een strafcorner die zij meteen wisten te scoren. 1-1. Nog beduusd van de onverwachte goal waren de Heezenaren niet zo scherp meer en scoorde Gemert snel de 1-2. Rust.

In de kleedkamer hebben de mannen uit Heeze elkaar weer goed op scherp gezet. In de tweede helft (het derde kwart) waren ze weer de dominante partij. Combinaties en acties lukten, alleen de goal bleef uit. Gelukkig wist Victor Steegh na enige tijd de gelijkmaker te scoren. Goed doorzettingsvermogen zorgde ervoor dat hij om de keeper heen kon om vervolgens de bal buik schuivend binnen te tikken. 2-2. Hierna wist Heeze dat het geen risico meer moest nemen om het punt veilig te stellen. Met goed verzorgd hockey nam de ploeg volwassen de touwtjes in handen door balbezit te houden en de laatste 10 minuten rustig uit te hockeyen.

Niet de stand waar de geel-zwarten op gerekend hadden, maar ieder puntje telt. Volgend weekend staat er geen wedstrijd op het programma, alleen training. Op 27 oktober wordt de competitie weer hervat uit tegen Oedenrode H1. Dames 1 speelt uit tegen Boekel D1.

Tussenstand: Heeze H1 staat nu op een 7e plek met 7 punten. Hierin zijn er 11 doelpunten gemaakt en zijn er 18 ballen in het Heezerse doel terechtgekomen. Teije Bruinsma is op dit moment de topscorer van het team, maar voelt de hete adem van Maurits Houben in zijn nek.

Ook leuk om vast te weten: Heren 1 organiseert op vrijdagavond 25 oktober het Oktoberfest in het clubhuis! Iedereen is welkom in zijn lederhosen of dirndl om gezellig een pul bier te pakken! 

Laat hier je reactie achter