Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

Expositie “Aangename kennismaking” in Valentijn

16 oktober 2019 - 15:35

STERKSEL - “Aangename kennismaking” is de naam van een expositie in het Dorpshuis Valentijn in Sterksel. Karin van Hout exposeert van 13 oktober tot en met 17 november met prachtige werken. De expositie is een overzicht van schilderijen die kunstenares Karin van Hout uit Heeze gedurende twintig jaar maakte. Het werk van de kunstenares is te omschrijven als realistisch expressionisme. Er zijn meer dan twintig doeken te bewonderen in (middel-)grote afmetingen van olieverf op linnen.

De expositie is te bewonderen tijdens de openingstijden van Dorpshuis Valentijn van 09.00 uur tot 16.30 uur en uiteraard ook wanneer het dorpshuis open is voor verenigingen in de avonduren. De werken op deze expositie zijn ook te koop. Meer informatie vind je op de poster in de hal bij de garderobe, bij beheerder Virgile Vekemans aan de bar of op telefoonnummer 06-38259921.

Laat hier je reactie achter