Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

Nieuwe editie Stratentoernooi TV de Heerlijkheid

17 oktober 2019 - 06:54

STERKSEL - Op zaterdag 2 november vindt alweer de 5de editie van het Stratentoernooi plaats bij tennisvereniging de Heerlijkheid in Sterksel. 

Dit succesvolle toernooi zou eigenlijk al in juni plaats hebben gevonden, maar dit is toen vanwege de aanhoudende hitte en overlast van de processierupsen uitgesteld.  

De voorbereidingen zijn ondertussen in volle gang en er is een heuse uitdaging voor de organisatie. Er is namelijk veel animo. Tot nu toe hebben zich 14 teams aangemeld en daarmee zit het toernooi vol. 

Met teams uit Sterksel, Heeze en de nieuwe woonwijk Kloostervelden is er een gevarieerd publiek van leden en (nog)niet-leden. Er is ook aan de kinderen gedacht. Er zal het nodige vertier zijn, zodat ook het jongste kroost zich niet hoeft te vervelen. 

De indeling van alle wedstrijden zal een week van te voren bekend worden gemaakt. Het belooft een leuke en sportieve dag te worden.

Laat hier je reactie achter