Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

Lezing: "Als het leren niet lukt...."

8 november 2019 - 08:45

HEEZE - Slim Geleerd biedt woensdag 11 december een gratis lezing aan voor ouders met kinderen vanaf groep 7 waarbij het leren niet gemakkelijk gaat.

‘Hij is gewoon lui’
‘Onze hulp wordt niet gewaardeerd’
‘Ze werkt keihard maar het komt er niet uit, ik weet dat ze het kan’
‘Het is veel te veel voor hem, hij krijgt het niet gebolwerkt’
‘We hadden samen goed geoefend maar de cijfers vallen tegen’
‘Ze is zo slim maar we merken er weinig van’

Hoe komt het dat het onze tieners niet lukt? Hoe komt het dat de cijfers tegenvallen terwijl er hard geleerd is of ze slim genoeg zijn? Waarom blijft het niet plakken? Waarom geven ze zo snel op?

Kom woensdag 11 december naar ’t Perron in Heeze en ontdek hoe het komt dat tieners soms zoveel moeite hebben met al dat leer- en huiswerk. Leer het verschil begrijpen tussen taal- en beelddenkers en waarom dat zo belangrijk is om te weten. Ervaar als ouder of professional waar jouw leervoorkeur ligt en begrijp waarom de goedbedoelde uitleg niet aankomt of gewaardeerd wordt. En ontdek vervolgens hoe de tieners geholpen kunnen worden, zodat resultaten worden verbeterd, het zelfvertrouwen groeit en zij klaar zijn voor de volgende toets!

Graag aanmelden via: www.slimgeleerd.nl of info@slimgeleerd.nl
Beroepsprofessionals, leerkrachten en andere geïnteresseerden zijn ook van harte welkom!

Slim Geleerd is ook te volgen op facebook: https://www.facebook.com/SlimGeleerd/

Laat hier je reactie achter