Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

Inloopdag met workshop Atelier Aventurijn

14 november 2019 - 10:27

HEEZE - De week van 11 tot en met 17 november is de week van de Vaktherapie. Om die reden opent Anita Peeters van Atelier Aventurijn de deuren van haar praktijk en atelierruimte voor u op zaterdag 16 november van 10.00 – 15.00 uur. Anita begeleidt reeds enkele jaren in haar praktijk mensen met allerlei persoonlijke hulp-, en ontwikkelingsvragen. In het bijzonder vragen rondom het omgaan met rouw en verlies en hooggevoeligheid.

Daarnaast biedt Anita in haar atelier een plek voor individuele-, en groepsactiviteiten in de vorm van dagbesteding voor volwassenen en ouderen met een ondersteuningsvraag. Anita nodigt u uit om op 16 november een kijkje te komen nemen en kennis te maken met wat Atelier Aventurijn zoal te bieden heeft. Wilt u graag een keer ervaren hoe deze vorm van therapie werkt? U bent welkom om dit in een workshop te ervaren. Deze workshop vindt aansluitend plaats van 15.00-16.00 uur. Bij belangstelling voor de workshop graag aanmelden via anita@atelieraventurijn.nl of 06-52166604.

Voor meer informatie over Atelier Aventurijn zie ook www.atelieraventurijn.nl.

Klik hier voor de folder voorkant.
Klik hier voor de folder achterkant.

Laat hier je reactie achter