Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

Leo Jacobs, de glazenwasser, stopt na 35 jaar

8 november 2019 - 10:30

HEEZE - ''Na ruim 35 jaar met veel plezier ons schoonmaakbedrijf te hebben gerund gaan we stoppen. Nadat we in 2018 al het schoonmaakgedeelte van ons bedrijf aan Miro cleaning hebben overgedragen gaan we per 1 december ook stoppen met glazen wassen en aanverwante werkzaamheden. Mijn leeftijd en daarmee gepaard gaande klachten zorgen er voor dat ik dit werk niet meer naar behoren uit kan voeren.

Om onze klanten niet in de kou te laten staan hebben we gezocht naar een opvolger. Die hebben we gevonden in Jan Kammers uit Heeze. Hij neemt het stokje van ons over. Zij zullen met hun jarenlange ervaring graag voor u klaarstaan. U kunt bij hen terecht voor glasbewassing, goten vegen, dakkapellen en overstek afwassen, zonnepanelen en vloeronderhoud. U kunt hen telefonisch bereiken op telefoonnummer: 06-203 957 66. Wij wensen hen veel succes bij alles wat op hun pad komt.

Rest ons om u te bedanken voor de gezellige praatjes, de kopjes koffie, de belangstelling en het jarenlange vertrouwen dat u in ons had.

De glazenwasser,
Schoonmaakbedrijf Leo Jacobs,
Pastoor Gastlaan 7 - Heeze

Laat hier je reactie achter