Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

Ook Cranendonck24 komt eraan!

7 november 2019 - 10:15

HEEZE-LEENDE - Ruim vijf jaar geleden werd Heeze-Leende24.nl geboren en met succes. Dagelijks bezoeken vele duizenden mensen onze website en app maar ook de Facebookpagina, het YouTube-kanaal en gebruiken zij Instagramm en Twitter. Dagelijks het lokale nieuws makkelijk te ontvangen, up to date en overal. Met het hele team van vrijwilligers hebben we er een geweldig succes van weten te maken en blijven we ons inzetten om dit te verzorgen.

Vanaf woensdag 6 november zal ook dagelijks het nieuws voor de inwoners van Cranendonck online te vinden zijn. De Facebookpagina Cranendonck24 is actief dus wil je nu alvast het lokale nieuws van de gemeente Cranendonck volgen like dan alvast deze Facebookpagina. Achter de schermen wordt inmiddels gewerkt aan de website en app die onder de naam Cranendonck24 over enige tijd gelanceerd gaat worden. Ook daar staat een team enthousiaste vrijwilligers klaar om de inwoners op de hoogte te houden van het lokale nieuws.

Nieuwstips uit en over alle kernen van de gemeente Cranendonck kun je al doorgeven via redactie@cranendonck24.nl. We houden je uiteraard op de hoogte van alle ontwikkelingen over deze nieuwe stap. Dus like ook Cranendonck24.nl op Facebook en mis niets!

Laat hier je reactie achter