Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

Win je voornaam in chocolade letters

7 november 2019 - 11:51

HEEZE-LEENDE - Het heerlijk avondje van sinterklaas komt weer met rasse schreden dichterbij en dus ook weer de gezellige feestelijke decembermaand met vele lekkere dingen. In verband met sinterklaas gaat HeezeLeende24 in samenwerking met bakker Vedder een leuke prijs weggeven. Je voornaam in chocoladeletters!

De prachtige ambachtelijk gemaakte chocoladeletters zijn in de smaken puur, melk en wit te verkrijgen en iedere letter is in iedere smaak te koop. Ook de letters die niet vaak voorkomen zoals de y, de q, de x en de c maken de bakkers van Bakker Vedder in alle smaken. Mocht deze, of anderen letters niet op voorraad zijn dan worden deze speciaal voor de klant gemaakt. ''Het zijn ambachtelijk gemaakte chocolade letters die echt handwerk zijn en met een spuit worden gespoten dus iedere letter is uniek'', aldus Bart Vedder. De ambachtelijke chocolade letters zijn in onze gemeente te koop bij Bakker Vedder in Heeze en in Leende.

Wat moet je doen om je voornaam in ambachtelijke chocoladeletters te winnen? Like de Facebookpagina van HeezeLeende24 en deel dit bericht. Bij het bereiken van de magische grens van 5700 likes verloten we onder alle vind ik leuks deze overheerlijke, ambachtelijke prijs. Je voornaam in chocolade letters! Dat is toch om te smullen......

Foto: HBL Fotografie

Laat hier je reactie achter