Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

Dieven slaan weer toe: 14 rijzadels gestolen in Heeze

12 december 2019 - 14:00

HEEZE - Woensdagavond rond half elf hebben dieven weer een flinke slag geslagen in Heeze. Wederom hadden zij hun oog laten vallen op rijzadels. Ditmaal wisten de dieven veertien rijzadels te stelen. De eigenaresse laat weten niets van de diefstal gemerkt te hebben. Enkele weken geleden was het ook al raak in Heeze toen er dertien rijzadels bij een paardenhouderij in Heeze werden gestolen. Toen was de schade ongeveer een halve ton.

Hoe groot de schade nu is moet nog bekeken worden maar er wordt reklening gehouden met vele duizenden euro's. In de gehele regio hebben dieven vele inbraken gepleegd met als doel rijzadels te stelen. Blijkbaar is er een afzetmarkt voor en weten de dieven feilloos de locaties te vinden om toe te slaan.

De politie wil alle eigenaren van paarden waarschuwen voor de dieven en de zadels goed achter slot en grendel te leggen. Tevens het advies om camera's op te hangen en indien mogelijk een alarm aan t leggen. Heeft u tips die leiden naar de zadels of worden u zadels aangeboden, neem dan contact op met de politie op telefoonnummer 0900-8844 of anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

E-finder
Een Heezer ondernemer heeft hier een perfect item voor. De E-finder traceert alles, altijd en overal. Je kunt de E-finder op een onzichtbare plaats bevestigen in het voorwerp zodat dit via een app makkelijk te traceren is. Dus naast rijzadels is het ook geschikt voor fiets, auto, of huisdier. Kijk voor meer informatie en technische specificaties op de website van E-finder.

Lees ook: Weer veel rijzadels gestolen in Heeze

Laat hier je reactie achter