Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

Nationaal ontbijt ook op Talententoren

4 november 2014 - 11:00

STERKSEL - Dinsdag 4 november deed ook basisschool De Talententoren mee aan het Nationaal Schoolontbijt. Dit jaar is het de twaalfde keer dat dit georganiseerd wordt om kinderen te laten ervaren hoe leuk en belangrijk het is om de dag te beginnen met een gezond ontbijt. Ongeveer 2500 basisscholen uit het hele land doen mee aan het Nationaal Schoolontbijt.

Vanmorgen waren de tafeltjes gedekt in alle groepen van basisschool De Talententoren in Sterksel en konden de kinderen van groep 1 tot en met 8 genieten van een heerlijk ontbijt. Dit jaar was het ontbijtje nog gezonder. Het brood, beleg en drinken zijn zorgvuldig afgestemd met het Voedingscentrum. Albert Heijn Boonaerts in Heeze leverde het gezond ontbijtje af bij BS de Talententoren in Sterksel.

Het ontbijtje voor de kinderen van BS de Talententoren bestond vanmorgen uit tarwebolletjes, krentenbollen, volkorenbrood, halvarine, fruitstroop, smeerkaas, halvajam, 30+ kaas, halfvolle melk en fruit. Voor kinderen met een glutenovergevoeligheid zaten er glutenvrije crackers in het pakket. In de ontbijtdoos vonden de kinderen ook vrolijke placemats en folders met ontbijttips voor hun ouders. Supermarktmanager van Albert Heijn Boonaerts Frank Valkenaars : "Een gezonde dag begint met een goed ontbijt. We willen kinderen van BS de Talententoren laten zien dat gezond ontbijten lekker en leuk is. We hopen dat ze er volop van genieten." 

Er werd volop genoten door de kinderen van het heerlijke gezonde ontbijt. Wilt u meer weten over het Nationaal Schoolontbijt? kijk op www.schoolontbijt.nl.

Laat hier je reactie achter