Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

Foto van de dag 10 mei

11 mei 2020 - 17:35

HEEZE-LEENDE - Onze redactie krijgt veel foto's binnen en het is mooi om te zien wat men zoal fotografeert maar vooral hoe mooi onze gemeente eigenlijk is. Het past ook helemaal in 'Ruimte voor Meesterwerken' want alle ingestuurde foto's zijn natuurlijk meesterwerkjes, ieder met een eigen verhaal! We krijgen heel veel prachtige natuurfoto's binnen maar het mogen natuurlijk allerlei foto's zijn van bijvoorbeeld je huisdier of een mooi gebouw uit onze gemeente. 

10 mei
Ook vandaag is de 'Foto van de dag' weer een echt meesterwerkje en heeft natuurlijk te maken met Moederdag. De foto is gemaakt door Ank van de Plas uit Leende met het bijschrift: ''Spandoek zojuist geplaatst bij verzorgingstehuis Valkenhof met kinderen en kleinkinderen. Voor oma Tiny de Laat die beter bekend is in Leende als juffrouw Tiny. Ze is jarenlang hoofd op de peuterspeelzaal in Leende geweest. Ze is nu 86 jaar en blijft ondanks alles positief!'' Dit is de foto van de dag. Benieuwd welke foto morgen de foto van de dag is geworden? Kijk dan op de website en gratis app van HeezeLeende24 of op de social mediakanalen Facebook, Twitter en Instagram.

Wat gaan we doen
Het hele jaar 2020 gaan we dagelijks een foto plaatsen ofwel de ''Foto van de dag''. Deze foto moet gemaakt worden in onze gemeente, dus in één van de kernen, en mag overal over gaan. Een jubileum, een feest, een herdenking, een natuurfoto, de eerste schooldag of het weer...het maakt niet uit als de foto maar gemaakt is in onze gemeente. Iedereen kan dus meedoen en de foto dagelijks sturen naar redactie@heeze24.nl of met WhatsApp naar telefoonnummer 06-53539224. Aan het einde van dit jaar zullen we op een ludieke manier het eindresultaat presenteren! Doen jullie ook mee?

Laat hier je reactie achter