Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

2e editie Parelrally groot succes

27 april 2014 - 17:00

Heeze - zondag 27 april was er voor de tweede keer de parelrally in Heeze. In alle vroegte waren er al equipes in de weer bij ruitersportvereniging Heeze om de uitrusting in orde te brenegn en het geheel in te spannen. Omstreeks 10.00 uur werd er een defile afgenomen voor het gemeentehuis in aanwezigheid van de burgemeester, wethouder van Bree, een delegatie van recreatief Heeze-Leende en van de organisatie was Rogier Van Bree aanwezig die eveneens uitleg gaf.

Nadat alle spannen en ruiters waren gepasseerd was het de beurt aan de stoet oude tractoren. Deze maakten ook de rit langs het bordes bij het gemeentehuis van waar zij door onze gemeente een mooie rit maakte. De organisatie zorgde voor een heerlijke lunch voor de deelnemers onderweg.

Ook de ruiters werden tussen de middag goed verzorgd waarna zij hun tocht van 30 kilometer door de gemeente Heeze-Leende vervolgden. Er was een puzzelrit uitgezet voor de ruiters en die moesten toch af en toe goed opletten dat ze niet verkeerd reden. Mede door het mooie weer en de prachtige omgeving kregen de deelnemers een fantastich georganiseerde dag aangeboden en zij enkele prachtige stukjes Heeze-Leende hebben mogen zien waaronder de binnenplaats van kasteel Heeze.

Klik hier voor een uitgebreide reportage van de 2e editie van de Parelrally.

Laat hier je reactie achter