Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

Langer thuis wonen door Tool2Find

5 mei 2015 - 11:15

HEEZE - Al enkele jaren is App2Find op de markt om mensen elkaar terug te laten vinden. Niet alleen van ouders van jonge kinderen, maar vooral van mantelzorgers en zorginstellingen ontving Firm2Find, het bedrijf waar App2Find is ontwikkeld, herhaaldelijk de vraag om het ook mogelijk te maken hen te volgen die niet in het bezit is van een smartphone.

Het bedrijf ontwikkelde Tool2Find, speciaal voor deze groep. Hierdoor is het mogelijk om kinderen of ouderen die uit het zicht raken terug te vinden, maar ook als zij in nood zijn een alarmsignaal te laten sturen naar de ouder/verzorger, voorzien van locatie en tijd.

App2Find heeft inmiddels zo’n 530.000 downloads wereldwijd en is in 9 talen te gebruiken waaronder Mandarijn en Koreaans. Daardoor heeft de organisatie veel kennis op het gebied van het terugvinden van mensen, dieren en eigendommen. Firm2Find staat nu op het crowdfunding-platform SYMBID.
Hier bieden zij een deel van de aandelen aan om de productie van de GPS trackers te financieren. https://www.symbid.nl

Firm2Find is gevestigd aan De Boelakkers 8 in Heeze.

Laat hier je reactie achter