Jeugdtoernooi St. Agatha geslaagd

18 mei 2014 - 17:00

Heeze - dit jaar verzorgde het gilde van Sint Agatha uit Heeze namens de Bond van Schuttersgilden Kring Kempenland het Jeugdtoernooi 2014. Het toernooi vond plaats op zondag 18 mei op het terrein van korfbalvereniging Eymerick aan de Ds. Kremerstraat 31 te Heeze.

In een optocht maakte de gildes een rondje door het dorp waarna op het terrein van KV Eymerick de opening werd verricht door burgemeester Verhoeven van de gemeente Heeze-Leende. Na enkele mooie woorden namens het gilde st. Agatha en de voorzitter van Kring Kempenland waren er enkele demonstraties te zien zoals de massale opmars en het vendelen.

De jeugd stond centraal deze middag en werden goed bijgestaan door de toeschouwers. De jeugd is immers de toekomst en is belangrijk voor het voortbestaan van het gilde. Er waren diverse wedstrijden in diverse categorieën bij de onderdelen, vendelen, trommen en bazuinblazen. Ook voor de inwendige mens werd gezorgd en kon men voor een hapje en een drankje terecht in de kantine van de korfbalvereniging. Het was een prachtige kleurrijke dag die mede door het zomerweer een succes is geworden. 

Klik hier voor een fotoimpressie van het jeugdtoernooi.

Laat hier je reactie achter