Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

Dance Studio Geleijns – 4LDC viert 5-jarig bestaan

28 november 2015 - 09:15

FREE DANCE CLASS TOUR

In de maanden december 2015 en januari 2016 organiseert Dance Studio Geleijns i.s.m. met alle Basisscholen uit Heeze en Someren de Free Dance Class Tour.

“Het 5-jarig bestaan van de Dansschool willen we niet ongemerkt voorbij laten en daarom willen we graag alle kinderen van de Basisscholen in Heeze en Someren GRATIS laten genieten van Streetdance in de vorm van gezellige workshops.” Aldus een enthousiaste Chantal Antrecht, eigenaresse van de Dansschool.

“Op onze website staan de ingevulde Tourdata al vermeld.” Vult Frank Geleijns, Dansleraar bij Dance Studio Geleijns – 4LDC, aan.  Dansen is een pure vorm van beweging en net zoals in hun laatste Theatershow WIZ-IZZIT staat het plezier en samenhorigheid centraal. “Op 18 juni 2016 zullen we weer een theatervoorstelling presenteren in ‘t Perron in Heeze. Dit jaar doen we twee voorstellingen vanwege het uitverkochte succes de vorige keer.” gaat Chantal verder.

Dance Studio Geleijns-4LDC heeft een vaste plaats veroverd in de gemeenschap van Heeze en Someren en verzorgt diverse optredens door het jaar heen. In Heeze zijn ze binnenkort weer te zien op 12 december 2015 tijdens de Kerstmarkt en de Santa Run.

Laat hier je reactie achter