Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

De basis voor veel dansplezier: Kidswing!

16 februari 2016 - 13:15

HEEZE - Één muziekje. Meer is er écht niet nodig om kinderen - hoe jong ook - te laten dansen! Herkenbaar? Dan komt Dance Studio Geleijns - 4LDC deze week met dé uitdaging voor jouw zoon of dochtertje!

In januari trok de ‘Free Dance Class Tour’ nog door Heeze. Dance Studio Geleijns - 4LDC bestond namelijk vijf jaar! Reden genoeg om verschillende scholen te laten swingen en dansen! Konden kinderen daar al proeven van de ‘Kidswing’-lessen, vanaf deze week worden ze in het Perron aangeboden!

“Kijk maar eens naar het podium als je op een feestje bent!” zegt Frank Geleijns. “Het moet gek gaan of er staan géén kleine kinderen voor dat podium te dansen! Waarom zou je ze niet meteen goed ‘leren’ dansen?” Al eerder ging Dance Studio Geleijns aan de slag met Kidswing-lessen, maar inmiddels zijn deze kleine jongens en meiden doorgestroomd en uitgegroeid tot ware dansers en danseressen. Tijd voor een nieuwe groep dus!

Heb jij nou zo’n klein dansertje of danseresje rondlopen? In de lessen van ongeveer 45 minuten krijgen kinderen ruimschoots de gelegenheid om spelenderwijs te dansen. “Ze kunnen al dansen!” vult Frank aan. “Wij helpen ze daarom alleen met wat ritme en motoriek! Dat doen we door verschillende spelvormen aan te bieden. Zo komt onder andere de ‘Billenshake’ en de ‘Funky Tap’ voorbij! En aan het einde van elke les mogen papa’s en mama’s komen kijken én meedoen!”

Uit ervaring weet Frank: “Als kinderen ongeveer 1,5 jaar Kidswing lessen gevolgd hebben, zijn ze het beu op een positieve manier. Ze snappen het dan wel!” Maar geen paniek! Dance Studio Geleijns - 4LDC biedt een breed pakket aan lesvormen. Welke richting je ook in wilt, je krijgt alle mogelijkheden om je verder te ontplooien op het gebied van dans! “En bij al die lessen vinden we het belangrijk niveau en kwaliteit te kunnen bieden”, geeft Frank Geleijns daarbij aan. “We krijgen hier jongens en meiden binnen die graag wedstrijden willen dansen, maar er is ook plek voor degene die ‘just for fun’ wil dansen.”

Meer weten? Neem snel even een kijkje op de website van Dance Studio Geleijns - 4LDC!

Laat hier je reactie achter